Home / archiefcentraal / danny bosman naar rohda raalte

danny bosman naar rohda raalte

Rohda Raalte heeft zich voor komend seizoen versterkt met Danny Bosman. De middenvelder speelde de afgelopen vier seizoenen in het eerste elftal van Davo. De 26-jarige Deventenaar speelde zijn hele leven bij de Deventer club. Alleen als C’tje speelde hij een seizoen voor Go Ahead Eagles.

Tegenover www.deventervoetbal.nl laat Bosman weten dat hij zelf contact op heeft genomen met trainer Kick Maatman, die hij al kent uit Deventer. Na een stage van een aantal trainingen kreeg Bosman te horen dat hij welkom was bij de Raaltenaren.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.