Home / archiefcentraal / dames smhc boeken tweede zege seizoen

dames smhc boeken tweede zege seizoen

“Even voor de duidelijkheid, we speelden vorig seizoen twee klassen lager. We starten met de basisbeginselen. Er zat een plan achter, het team en de bijbehorende taken, daar ging het om. En zie de wedstrijd, we streden met z`n allen. We stonden er voor elkaar. De verdedigende lijnen waren duidelijk. De 3-1 was niet geflatteerd, maar verdiend na een heel jaar investeren in looplijnen, helpkant, aanbieden, enzovoort.”We gaan er voor, hoewel  ons adagium luidt, plezier gaat voor alles en dat is ons leidmotief! “

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.