concert in lommerrijk gaat niet door

Het was de bedoeling dat het koperkwintet uit Friesland en de Luttenbergse fanfare een gezamenlijk concert zouden geven. Op 3 juni neemt de plaatselijke pastoor, Geert Scholten, echter afscheid. Op zijn receptie worden veel Luttenbergers verwacht. Ook komt op deze zondagmiddag een deel van het peloton van de Leontien Ladies Ride door het dorp. “Dat was allemaal nog niet bekend toen wij in de winter onze datum prikten”, stelt voorzitter Riet Koggel van Het Lommerrijk. “We verwachten hierdoor minder volk te trekken. Bovendien willen we niemand in de wielen rijden.”

De organisatoren van het openluchttheater willen het concert laten plaatsvinden op een datum met minder “concurrentie”. Het is niet gelukt om dit seizoen een alternatieve datum te vinden. Het dubbelconcert wordt daarom verplaatst naar het zomerseizoen van 2013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.