Home / archiefcentraal / collecteweek van het cultuurfonds in heino

collecteweek van het cultuurfonds in heino

Na het geslaagde Mix en Match concert in april, mixen Muziekvereniging Ons Genoegen en Popkoor SVP uit Heino nog even verder. Komende week collecteren muziekvereniging Ons Genoegen en Popkoor SVP in Heino voor Het Prins Bernhard Cultuurfonds. Onder de naam ‘Anjeractie’ collecteert het Cultuurfonds jaarlijks voor cultuur en natuurbehoud. Een derde van de opbrengst is voor de clubkas van de collecterende verenigingen. Het overige geld is bestemd voor culturele projecten binnen de regio. Het is de 67e keer dat het Cultuurfonds de Anjeractie organiseert.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.