clinic handbaldie meiden zijn echt goed

Deze clinic stond in het teken van balvaardigheid, coördinatie en diverse schot- en passeertechnieken. De eerste groep was de C-jeugd van Nieuw Heeten. De meiden kwamen eerst wat voorzichtig de sporthal binnen, maar zodra ze eenmaal aan de slag mochten was het ijs gebroken. Er werd aandachtig geluisterd naar wat de internationals te vertellen hadden. En toen er na afloop werd gevraagd wat er nou het leukste was kwam als antwoord “De trucjes, die met die elleboog. Dat gaan we morgen in de wedstrijd ook proberen”.

Om 11.30 uur was het de beurt aan de B- en A jeugd van Nieuw Heeten. Tijdens deze oefeningen was er vooral aandacht voor de verschillende posities in het veld. De speelsters kregen tal van aanwijzingen om jezelf nog beter in schotpositie te brengen. Ook de keepsters werden apart genomen en werden flink aan het werk gezet. Na afloop kwamen de Nieuw Heeten-meiden met rode wangen en een grote glimlach het veld af: “Die meiden zijn echt goed, zeg”.

Bianca Welgraven bedankte namens SV Nieuw Heeten de speelsters van MizuWaAi/Dalfsen voor hun inzet en wenst ze succes bij het strijden om de landstitel. Ook Nancy Gerritsen werd bedankt voor haar aandeel in het contact leggen met Dalfsen. Het was weer een geslaagde ochtend met hopelijk een vervolg voor volgend jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.