cheque voor stichting make a wish

Loes Wichers Schreur, medewerker van stichting Make a Wish (voorheen Doe een Wens), heeft onlangs een cheque van 1.550 euro gekregen van de organisatie van de ludieke veiling, die gehouden werd tijdens de Feestweek Lemelerveld.

Ook dit jaar was de ludieke veiling een daverend succes en een supergezellig evenement, ook omdat naast hilariteit, entertainment en een goede handel waarbij ondernemers of zelfs spontane enthousiastelingen diensten en of goederen aanbieden, de organisatie ook een aantal goede doelen een warm hart toedraagt.

Het was de vrijwilligers van de Stichting Festiviteiten Lemelerveld en carnavalsvereniging de Sprokkelaars wederom gelukt om tal van ludieke en bijzondere kavels af te laten slaan door de veiling hamer van het inmiddels bekende veilingmeesters duo. Dit resulteerde, voor alweer de zevende keer, in een succesvol en erg gezellige evenement onder de afgeladen terrasoverkapping op het evenemententerrein.

Stichting Festiviteiten Lemelerveld hoopt dat de ludieke veiling dit jaar net zo’n succes wordt als voorgaande jaren. De feestweek wordt dit jaar gehouden van woensdag 1 tot en met zondag 5 augustus, wederom met de braderie en ludieke veiling als opening. Het goede doel waar de organisatie dit jaar een warm hart toedraagt is de CliniClowns. Kijk voor meer info op staging2.feestweeklemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.