bruidspaar al zestig jaar samen

Een bijzondere dag voor het bruidspaar Middag-Brinkman uit Heino. Dinsdag waren zij namelijk zestig jaar getrouwd. Burgemeester Piet Zoon overhandigde het bruidspaar een bosje bloemen en natuurlijk de gelukswensen namens de gemeente Raalte.

Meneer en mevrouw en Middag hebben samen drie kinderen en 8 kleinkinderen. Vader Albert is geboren en getogen op de boerderij van zijn vader aan de Bredenhorstweg 19, nu Lierderholthuisweg 42. Hij heeft het bedrijf verder uitgebouwd. Moeder Dina is geboren aan de Hofstedelaan (vroeger Scheperharmdiekie) in Raalte, de boerderij op de hoek van de Zwolsestraat en de Hofstedelaan.

Albert heeft vele bestuursfuncties vervuld. Zo was hij onder andere actief in de gemeenteraad Heino namens het CDA. Nog steeds volgt hij de gemeenteraadsvergaderingen via RTV Raalte. Dina heeft vooral de laatste jaren vrijwilligerswerk gedaan bij onder andere Heemkunde Omheining in Heino. Tot voor kort nog wekelijks koffieschenken in het Wooldhuis.

Hoewel Albert wat minder mobiel is en beperkingen heeft met zijn gezichtsproblemen, is zijn geheugen nog steeds zeer goed. Dina begint wat problemen met haar geheugen te krijgen. Maar de twee zijn nog steeds zeer gelukkig samen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.