broekland wint van holten

Broekland is goed begonnen aan de nacompetitie want het won met 1-0 bij Holten. Matthijs Elshof was het die een klein kwartier voor het einde voor de bevrijdende 0-1 zorgde op sportpark de Meermanskamp in Holten.

De andere wedstrijd om een plek in de vierde klasse ging tussen Raalte en USV. Deze wedstrijd eindigde zoals de begon. Broekland speelt nog weer tegen Holten en USV ontvangt nog Raalte. De winnaars van beide wedstrijden spelen daarna nog twee keer tegen elkaar voor één plek in de vierde klasse H.

Broekland staat er goed voor en USV zal de klus thuis moeten klaren, en dan kan het zo maar zijn dat USV en Broekland dit jaar elkaar vier keer treffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.