broekland ronde verder

Broekland won vanmiddag met 2-0 van Holten en gaat dus door naar de finale, waar het Raalte of USV treft. Deze waren na afloop van Broekland- Holten net aan de verlenging begonnen, want het stond nog steeds 0-0.

Broekland had na de beladen wedstrijd in Holten (met twee keer rood) een zware pot verwacht. Echter na 7 minuten zat de oranje hemden al op rozen,want Edwin Middelkamp had het net al gevonden. Holten probeerde het nog wel,maar kreeg weinig echte kansen.

Erwin Dijkman maakte vlak voor tijd aan alle onzekerheid een einde door de verdiende 2-0 binnen te tikken. Broekland kan zich dus opmaken voor het toetje,en kan profijt hebben doordat USV en Raalte extra zware minuten moeten maken. Broekland is klaar voor de strijd, want het wil graag naar de vierde klasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.