boerhaar heeft geen zwembad nodig

In Boerhaar hebben ze helemaal niet iets als de Tippe nodig. De Soestwetering, da’s pas mooi. Woensdag kort voor het onweer zag dat je meer lol niet kunt hebben. Kost allemaal niks en je hoeft er niks op te bezuinigen. Zwembandje erbij, natuurlijk een voetbal, gratis fietsenstalling en een brug. Een mooie brug waar je vanaf kunt springen.

Niet iedereen durfde het, maar toen er foto’s gemaakt werden was dat ineens wel anders.

Gisteren was trouwens in het nieuws dat de open wateren in Nederland het smerigst zijn van heel Europa. Dat water minder vuil laten worden, zou dat ook kosten besparen? Je krijgt er open zwemwater voor terug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.