black cat begint goed aan het seizoen

Black Cat Tractor Pulling Team Lemelerveld is goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Tijdens de eerste wedstrijd, afgelopen zaterdag in Stroe, werd het team vierde in de klasse 3.5 modified. Het team was als tweede aan de beurt. Spannend, helemaal aangezien er twee nieuwe MSD-ontstekingen in zaten en het altijd afvragen is hoe de tractor daar op reageert.

De MPM Seaside Affair opende de wedstrijd met een proeftrek. Doordat dit team problemen kreeg met een motor, kon de sleepwagenbemanning de sleepwagen nog niet goed afstellen. Daardoor had de Black Cat de proeftrek.

De tractor had op deze baan weinig grip bij de start, maar pakte na de 20 meter goed op. Daarna moest er hevig worden bijgeremd, om niet buiten de baan te komen. Ruim 71 meter was het resultaat. Gelukkig hadden ze nog een tweede poging. Nadat de tractor was bijgetankt stonden ze klaar voor de tweede officiële trek. De start was weer niet super maar eindigde toch nog op een afstand van bijna 84 meter. Deze afstand bleek later goed voor een mooie vierde plaats. Uiteraard was het team hier ontzettend blij mee.

De veranderingen die het team de afgelopen winter heeft uitgevoerd, hebben goed uitgepakt. De tractor lijkt zo van de buitenkant geen schade te hebben opgelopen, maar wordt toch weer goed gecontroleerd voor de volgende wedstrijd. Deze vindt plaats op tweede pinksterdag in Emmeloord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.