Home / archiefcentraal / bijzondere herstelklus voor spekschotte

bijzondere herstelklus voor spekschotte

Schadeherstelbedrijf Spekschotte uit Raalte heeft een bijzonder herstelklusje gekregen. Het bedrijf moet vijf fietstaxi’s herstellen. De fietstaxi’s, met elektronische ondersteuning, zijn afkomstig uit Amsterdam. Daar hebben ze jaren dienstgedaan en dat is ook wel te zien, stelt de restaurateur.

Volgens hem zijn ze lelijk gespoten en vreselijk bijgewerkt. Een bult werk voor Spekschotte dus. Partycentrum Het Boskamp is de nieuwe eigenaar van de fietsen. Het partycentrum had al een aantal ‘hoge bi’-fietsen, maar wilde deze als aanvulling en vernieuwing er bij hebben. Die taxifietsen gaan er knalgeel uitzien, dit vooral vanwege de veiligheid, zodat ze voor de automobilisten goed opvallen. Zeer binnenkort kunnen ze terug naar de eigenaar in Dalfsen.

De fietstaxi’s worden elektrisch ondersteund (met 3 autoaccu’s) Je moet wel echt trappen. Als je accu’s volledig opgeladen zijn, gaan ze ongeveer een dag mee. Al het plaatwerk van de taxi’s is inmiddels klaar.

Lees ook

VVD Overijssel wil niet bezuinigen op inzet ervencoaches

ZWOLLE – De VVD Overijssel is het niet eens met het voorstel van het college …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.