bert konterman vertrekt bij fc zwolle

Bert Konterman (Technisch Directeur) en de RvC van FC Zwolle zijn op verzoek van Bert en in goed overleg overeengekomen het dienstverband met ingang van 1 juli aanstaande te beëindigen. De in 2010 geformuleerde doelstelling voor het bereiken van de Eredivisie na het seizoen 2012-2013 is door het kampioenschap reeds bereikt. Door het vroegtijdig bereiken hiervan, is voor Bert Konterman de tijd aangebroken om zich te beraden op zijn verdere toekomst. De RvC verwacht begin volgende week een besluit te kunnen nemen over de invulling van de Technische Staf.

De RvC is Bert Konterman uiterst dankbaar voor de wijze waarop hij zijn verantwoording heeft genomen en succesvol heeft ingezet om het eredivisieschap te bereiken. Bert Konterman wenst de club het allerbeste toe in de komende seizoenen, en is dankbaar voor de ervaring die hij de afgelopen jaren heeft mogen opdoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.