benelux next top model kapster begint salon

Oud-Raaltese Laura Deunk heeft sinds deze maand haar eigen kapsalon ‘Hairvision by Laura Deunk’ in Raalte. In de voormalige peuteropvang, aangrenzend aan haar ouderlijk huis aan de Hilde 60, staat sinds kort een professionele salon.

De 25-jarige Laura is niet de minste kapster. “Ik heb ongeveer zes jaar ervaring opgebouwd in het kappersvak. Na de kappersopleiding in Amsterdam heb ik ook nog een visagie-opleiding gevolgd bij Dik Peters. Vervolgens heb ik gewerkt in diverse toonaangevende kapsalons. En als freelance-hairstylist en make-up-artist heb ik door heel Nederland gewerkt. Zo heb ik aan een aantal hele mooie projecten mogen meewerken. Ik heb meegewerkt aan diverse fotoshoots voor tijdschriften en bekende modemerken. Ook heb ik meegewerkt aan de Amsterdam Fashion Week en diverse televisieprogramma’s, waaronder Benelux Next Top Model.”

Met ‘Hairvision by Laura Deunk’ wil de jonge kapster laten zien dat hoge kwaliteit niet altijd veel geld hoeft te kosten. Zo betalen kinderen tot 12 jaar 10 euro, heren 13,50 euro en vrouwen 16,50 euro voor het wassen,knippen en in model brengen van hun haar. “Ik bied hoge kwaliteit, maar vind ook dat daar niet altijd een hoge prijs tegenover hoeft te staan. Door de ervaring die ik heb opgedaan, heb ik veel geleerd over mode en trends. En nog steeds leer ik bij, want ik blijf cursussen volgen.”

Hoewel er in Raalte natuurlijk al meerdere kapsalons zijn, is ‘Hairvision by Laura Deunk’ volgens de eigenaresse uniek. “Klanten zijn bij mij geen nummer, maar echt klant. Ik bouw persoonlijk contact met ze op en dat zorgt voor een goede band. Door mijn ervaring weet ik dat het belangrijk is te kijken naar de persoon zelf en te luisteren naar de wensen van de klant. Ik wil mannen, vrouwen en kinderen met een tevreden en mooi gevoel naar buiten laten gaan. Het haar van de klant is mijn visie.”

Hairvision by Laura Deunk is elke dag van 8.00 tot 20.00 bereikbaar en werkt alleen op afspraak. Het is ook mogelijk om ’s avonds een afspraak te maken. Elke woensdag kun je van 9.00 tot 18.00 uur binnenlopen zonder afspraak. Maak je voor 11 juni een afspraak, dan krijg je tien procent korting op een behandeling of product. Kijk voor meer informatie op staging2.lauradeunk.nl of bel naar 06-12760938.

Open dag

Hairvision by Laura Deunk houdt op zaterdag 12 mei een open dag. Deze dag kan iedereen die geïnteresseerd is vrijblijvend komen kijken. Van 10.00 tot 14.00 staan de deuren open en kun je ook terecht voor gratis advies.

Bruidspakket

Speciaal voor bruiloften heeft Laura een uniek Bruidspakket samengesteld. Voor 100 euro krijg je een proefkapsel en –make-up en zorgt Laura er op de dag zelf dat je er tiptop uit ziet. En om er voor te zorgen dat je ’s avonds tijdens het feest ook nog op je mooist bent, komt Laura ook nog op locatie om je make-up en kapsel bij te houden. Voor verdere informatie en voorwaarden over dit pakket kun je kijken op staging2.lauradeunk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.