bedrijfsgebouw op locatie kringloopwinkel

“Het nieuwe pand is 750 vierkante meter en kan opgedeeld worden in vijf compartimenten. Wij zijn al druk in gesprek met potentiële huurders. Samen zijn we aan het kijken of we aan beide wensen kunnen voldoen. Het kan zijn dat er vijf bedrijven in komen”, vertellen de broers. De eerste Unit is reeds verhuurd aan Maarten Hollegien. Hij gaat motoren verkopen.

Koelen Hout, voorheen Houthandel Koelen, was vroeger gevestigd op de plek waar nu het Kulturhus staat. Tot eind jaren 60 was daar ook een café en slijterij gevestigd, genaamd De Zwarte Arend, net als Koelen Hout eigendom van de familie Koelen. Dit pand werd in 1967 verhuurd aan Albert Heijn.

In de jaren tachtig verhuisde de houthandel naar het industrieterrein. Op deze plek werd een hal, een kantoor, een woning en een werkplaats gebouwd. “Ongeveer tien jaar geleden hebben wij de bedrijfsactiviteiten verkocht aan Pontmeyer. De werkplaats werd verhuurd aan de kringloopwinkel de KREK. Maar in 2010 ging het pand in vlammen op. De brand ging razendsnel en wij waren bang dat het ook nog over zou slaan naar Pontmeyer, maar dat gebeurde gelukkig niet. Het was verschrikkelijk om daar te staan kijken.”

Nu staat er op de locatie van het afgebrande pand een gloednieuw bedrijfsbouw. “Het gebouw staat op een prachtig punt en valt goed op. Het staat op een A-locatie en is volledig nieuw. Het is dus modern en alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.”

Er is al redelijk wat animo voor een plek in het pand, maar geïnteresseerden kunnen zich nog steeds melden bij Ad Koelen via 0572-363624 of 06-81914145.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.