Home / archiefcentraal / beautyplusbus bij het averbergen

beautyplusbus bij het averbergen

De BeautyPlusBus van het Nationale Ouderenfonds was afgelopen woensdag in Olst. Vierentwintig bewoners van Averbergen konden zich, in de als schoonheidssalon ingerichte bus, laten verwennen met een manicure, pedicure/voetmassage of een gezichtsbehandeling.

Iedere klant kreeg een tas met gratis producten mee als extraatje. Bewoners waren lovend over de behandeling en genoten van deze verwennerij. De BeautyPlusBus wordt gesponsord door de Stichting Vriendenloterij en rijdt nog tot 14 juni door Nederland, daarna stopt het project . Er wordt op dit moment gezocht naar nieuwe sponsors voor dit project, zodat meerdere ouderen in ons land zich kunnen laten verwennen met een schoonheidsbehandeling.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.