autos beschadigd in berm bij aanrijding

Vrijdagavond omstreeks 18 uur belandden er op de kruising van de Dalmsholterweg met de Dalmsholterdijk in Dalmsholte twee auto’s in de sloot. Dat gebeurde na een aanrijding.

De bestuurder van een brommobiel had bij het oversteken van de kruising een groene Toyota over het hoofd gezien. De auto’s kwamen hard met elkaar in aanraking, waarna ze beide met de neus in de berm tot stilstand kwamen.

De auto’s raakten zo zwaar beschadigd, dat bergingsbedrijf Autax uit Ommen de beide auto’s opgetakeld heeft, en afgevoerd heeft naar een autobedrijf. Bij de aanrijding liep niemand letsel op; waarschijnlijk blijft het bij wat blauwe plekken en spierpijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.