Home / archiefcentraal / autorodeo in luttenberg

autorodeo in luttenberg

Razende motoren, gierende banden, doffe klappen en zwarte rookpluimen…. Autorodeo is en blijft een spannend schouwspel. Dit jaar wordt de Autorodeo in Luttenberg gehouden op zondag 20 mei. In een arena van 50 bij 50 meter, omgeven door een diepe greppel, een zand­wal en hekken nemen de felgekleurde botsauto`s het tegen elkaar op. De rodeo vindt plaats in het weiland tegenover de afslag Butzelaarstraat/ Bergweg. Aanvang is om 12.30 uur en het spektakel duurt tot ongeveer 17.30 uur. Vanwege gedeeltelijke wegafsluiting is de parkeerplaats bereikbaar vanaf Hellendoornse en Haarler richting.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.