automat geeft zichzelf nog net niet weg

Automat Raalte een drukke ‘Giga Opruiming’ achter de rug omdat de winkel heringericht is. Verschillende producten waren afgeprijsd tot wel zeventig procent, bij alle klanten werd de ruitensproeiervloeistof gratis bijgevuld en fietsendragers gingen al voor 75 euro weg. De opruiming ontging het winkelend publiek uit Raalte en omgeving niet. De mannen van Automat Raalte waren erg tevreden met de opkomst.

Bij zo’n actieweekend moet naast met kortingen ook gestunt worden met andere acties. Betalende klanten konden hun kassabon inleveren om kans te maken op een radio met geïntegreerd dvd-scherm. Na een blinde verloting door de gelegenheid ‘notaris’ Sinus is Joyce Schiphorst als winnares uit de bus gekomen. De, sinds 1 februari aangetreden, manager retail van Automat Raalte en Deventer en BP Raalte, Ruud Oude Essink Nijhuis, overhandigde haar deze prijs.

Automat Raalte hoopt na dit weekend dat iedereen nog beter weet dat de service van Automat Raalte erg ver gaat. Koop je een lampje of een ruitenwisser bij hen, dan zetten zij deze er gratis in. Daarnaast is goed om te weten dat Automat Raalte niet alleen een winkel is, maar ook een volwaardige werkplaats tot haar beschikking heeft. Van verlaging tot velgen, van een onderhoudsbeurt tot APK. Alles is mogelijk aan Westdorplaan 126 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.