alpe dhuzes actie op gewrapte fietsen

Wrapping, een nieuwe manier van reclame maken. Pak je fiets of auto in met folie met het logo van jouw bedrijf en maak op die manier reclame. Jiffree Wicher Scheurs van 1 en al Reclame sponsorde de fietsers van de spinningactie voor Alpe d’HuZes die onlangs gehouden werd. Ook Simon Kuipers deed mee aan de spinningactie.

“Je kunt het zo gek niet bedenken, wij pakken alles in”, zegt Jiffree Wicher Scheurs. Van auto’s en fietsen tot deuren en bloempotten. Toen LifeStyle bij ons kwam hebben we direct gezegd dat we wel vijf fietsen wilden ‘wrappen’ voor het goede doel.”

Wil je meer weten over wrapping, kijk dan op staging2.carwrappingholland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.