Home / archiefcentraal / aanhanger op de kop auto tegen boom

aanhanger op de kop auto tegen boom

Een auto met aanhanger is dinsdagavond tegen een boom langs de N35 tussen Raalte en Mariënheem geknald. Het voertuig reed richting Raalte, maar schaarde door nog onbekende reden. Hierdoor ging de auto slingeren en botste op een boom. De aanhanger belandde op de kop.

In de auto zaten twee inzittenden, die bleven ongedeerd. Wel leverde het ongeval een aardige rotzooi op. De aanhanger was beladen met hout en ijzerwerk en dat was op het wegdek van de N35 beland. Daarop besloot de politie om de hoofdweg tijdelijk af te sluiten en het verkeer om te leiden.

Het voertuig is door een bergingsauto van de plek des onheils gehaald.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.