Home / archiefcentraal / 17 jarige tractorbestuurder betrokken bij aanrijding

17 jarige tractorbestuurder betrokken bij aanrijding

Een 17-jarige jongen uit de gemeente Raalte is dinsdagavond betrokken geweest bij een aanrijding tussen een auto en een tractor in Nieuwleusen. De 17-jarige bestuurde de tractor, de 61-jarige bestuurder van de auto raakte gewond.

De aanrijding vond plaats op de kruising van het Westeinde met de Buldersweg in Nieuwleusen. De bestuurder van de tractor reed op het Westeinde in de richting van Nieuwleusen. Een 61-jarige man uit Nieuwleusen reed in zijn auto achter hem op dezelfde weg. De tractorchauffeur wilde linksaf slaan en verklaarde zijn richtingaanwijzer 100 meter voor de afslag aangedaan te hebben.

Op het moment dat hij linksaf sloeg, haalde de man in de auto hem over de doorgetrokken streep in en botste tegen het linkervoorwiel van de tractor. De personenauto belandde vervolgens op de zijkant, de bestuurder zat nog in de auto. De 61-jarige Nieuwleusenaar werd door de brandweer uit zijn auto geknipt en met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.