zwemclub richt zich op basisschoolkinderen

De Wijhese zwemclub WZC wil met een ledenwerfcampagne haar ledenaantal een ‘boost’ geven. Een speciale werkgroep heeft een campagne ontwikkeld waarbij de nadruk ligt op de basisschoolkinderen uit groep 3 van de basisschool. Tussen 23 en 26 april ontvangen alle basisschoolkinderen uit de groepen 3 in Wijhe, Boerhaar, Elshof en Den Nul een WZC goodiebag met daarin attenties en een overzicht van zwemmogelijkheden binnen WZC.

Daarnaast houdt WZC het Water Fun Parcours op zaterdag 12 mei. Van 09.30 uur tot 12.30 uur is openluchtzwembad De Welters het decor van een waterspektakel waarbij alle onderdelen binnen de zwemsport in parcoursvorm worden gepromoot. De speciale zweminstuif is gratis toegankelijk voor alle basisschoolkinderen uit Wijhe en omliggende dorpen. Als afsluiting vindt er een gezamenlijke lunch plaats rondom het clubgebouw van WZC. Ook ouders en opa’s en oma’s van kinderen zijn deze ochtend van harte welkom.

WZC start vanaf 8 mei met diplomatrainingen voor Survival, Waterpolovaardigheid en Aqua Kids, elke dinsdag- en donderdagavond tussen 18.15 en 20.00 uur. Halverwege het seizoen volgen de trainingen voor de diploma’s snorkelen. De grote finale van de speciale WZC ledenwerfcampagne vindt plaats tijdens de Wijhese Zwem4daagse (10 t/m 13 juli).

Meer informatie over de activiteiten op staging2.wzcwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.