zwaar ongeval op raalterweg

De automobilist uit Olst zou op de verkeerde weghelft terecht zijn gekomen, waarna een frontale aanrijding ontstond met de vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen, een man uit Hengelo, bleef ongedeerd. De automobilist moest door de brandweer uit zijn auto worden gehaald.

De bestuurder is aanspreekbaar per ambulance afgevoerd. De Raalterweg is halverwege tussen Deventer en Wesepe geruime tijd volledig afgesloten geweest. De VOA (Verkeers Ongevals Analyse) heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Toen het ongeval ontstond, was er plaatselijk dichte mist.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.