Home / archiefcentraal / zwaar ongeval op raalterweg

zwaar ongeval op raalterweg

De automobilist uit Olst zou op de verkeerde weghelft terecht zijn gekomen, waarna een frontale aanrijding ontstond met de vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen, een man uit Hengelo, bleef ongedeerd. De automobilist moest door de brandweer uit zijn auto worden gehaald.

De bestuurder is aanspreekbaar per ambulance afgevoerd. De Raalterweg is halverwege tussen Deventer en Wesepe geruime tijd volledig afgesloten geweest. De VOA (Verkeers Ongevals Analyse) heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Toen het ongeval ontstond, was er plaatselijk dichte mist.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.