zorggroep raalte viert behalen keurmerken

Zorggroep Raalte ontving onlangs de officiële gouden en zilveren PREZOkeurmerken in het Hoftheater en dat werd natuurlijk gevierd.

In 2010 werd door Zorggroep Raalte besloten om een nieuw kwaliteitsmodel, genaamd PREZO (PrestatieZorg) te implementeren. In juni en december van het afgelopen jaar stonden de Raalter locaties Angeli Custodes en Swaenewoerd en de Heetense locatie Stevenskamp een dag lang in het teken van het behalen van dit keurmerk tijdens het bezoek van de auditcommissie. In de maanden daaraan voorafgaand was er door alle betrokkenen heel hard gewerkt om aan de eisen van PREZO te voldoen.

Conclusie van het Perspekt-auditteam was dat het enthousiasme en de ambitie die uit alle lagen van de organisatie straalt, het vertrouwen rechtvaardigt dat verantwoorde zorg en verantwoord ondernemerschap bij Zorggroep Raalte in goede handen is.

Trots overhandigde Henk van Kampen de gouden en zilveren keurmerken aan de afgevaardigden van de drie cliëntenraden. “Het behalen van een kwaliteitskeurmerk is belangrijk voor een organisatie, echter het zijn de cliënten waar het allemaal om draait” aldus Henk van Kampen. De vertegenwoordiging van de cliëntenraden toonde zich zeer verheugd met de keurmerken. Zoals zuster Truus Hofhuis, namens de cliëntenraad Angeli Custodes, opmerkte “het behalen van het zilveren keurmerk voelt als het krijgen van het gouden keurmerk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.