Home / archiefcentraal / winnaars nemen prijs in ontvangst

winnaars nemen prijs in ontvangst

De winnaars van de loting op het Drive & Taste Event bij Keukenland Wijhe dat medio maart werd gehouden hebben hun prijzen in ontvangst genomen. Maartje Heij van BMW Oolbekkink en Fred de Roos en Henri Zomer van Keukenland Wijhe overhandigden de prijzen aan de gelukkige winnaars.

Meneer en mevrouw Kooistra waren de grootste winnaars. Zij wonnen een weekendje München, inclusief een bezoek aan de BMW-fabriek en het BMW-museum. Daarnaast werd er elk uur een kookworkshop voor vier personen verloot bij het Kookcollege in Amersfoort.

Het Drive & Taste Event trok in totaal zo’n driehonderd mensen naar Keukenland Wijhe. De bezoekers konden culinair genieten en een proefrit maken in de nieuwste BMW en Mini. Diverse gepassioneerde meesterkoks lieten zich van hun beste kant zien en maakten de lekkerste gerechten en hapjes klaar.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.