windesheim journalistiek mag open blijven

Bestuursvoorzitter Albert Cornelissen van Windesheim is blij met verlenging van de accreditatie: \\\”Er is door de medewerkers van Journalistiek enorm hard gewerkt de afgelopen maanden. Een groot deel van het herstelplan is al in werking getreden en werpt zijn vruchten af. Het is goed om te vernemen dat de NVAO vertrouwen heeft in de opleiding. Aan ons om dat vertrouwen niet te beschamen met name in het belang van onze zittende en aankomende studenten. Wat mij betreft wordt de opleiding Journalistiek van Windesheim weer één van de beste van het land.”

De NVAO zal de opleiding de komende periode intensief volgen. Zo zal een panel van onafhankelijke deskundigen dit najaar een oordeel geven over het hbo-bachelorniveau van afgestudeerden. Bij een blijvend positief oordeel kan Windesheim medio 2013 een nieuwe accreditatie aanvragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.