wereldband manuel en zirr in hoftheater

Bij ‘Proeftijd’ gunnen de muzikanten van de Wereldband je een kijkje in hun muzikale keuken. Ze proberen nieuw materiaal uit, nieuwe liedjes, nieuwe acts, mooie instrumentale nummers, vreemde muziekinstrumenten en zorgen daarmee uiteraard voor virtuoos spektakel. Voor Wereldband-kenners een niet te missen avond en voor aanstaande fans een prettig gestoorde kennismaking met de humoristische band. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 18,50 euro. Na afloop van de voorstelling zorgt de band ‘What’s up doc?’ voor vermaak in de foyer.

André Manuel speelt in zijn show ‘Leve de Man van de SVP’ de rol van Volendammer Jan Kwakman, zelfbenoemd nieuw leider van dit land en voorman van de SVP (Soort van Pim). De show vormt een harde en confronterende aanklacht tegen populisme en egoïsme. André Manuel zal deze hele voorstelling in het Twents spreken. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 20 euro.

Danstheater ZIRR brengt met ‘BENnieBANG in het donker’ een vrolijke dansvoorstelling over de angst voor het donker. Ook de dansers zijn bang, maar ze ontdekken dat er geen echte monsters zijn. De kinderen mogen actief meedoen aan de voorstelling die is gebaseerd op het boek ‘Mats en de Moedmannetjes, Bang in het donker.’ De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Aanvang is om 15.00 uur. De entree bedraagt 9 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.