wedstrijd van de week victoria 28 heeten

Het einde van de competitie nadert en in de meeste Sallandse competities stijgt de spanning. Zo kijkt men in Heeten dit weekend met klamme handjes naar de wedstrijd tussen directe degradatieconcurrenten Vaassen en Markelo. Maar de Heetenaren moeten zelf natuurlijk ook spelen en niet tegen de minste. De Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het competitietreffen tussen Victoria ’28 en Heeten.

Heeten heeft het dit seizoen niet gemakkelijk in de Tweede Klasse J. De ploeg staat op de twaalfde plaats. Alleen Vaassen en Markelo hebben minder punten. Heeten behaalde dit seizoen tot nu toe 21 punten, Vaassen 20 en Markelo 17. Maar Heeten had daar wel een wedstrijd meer voor nodig.

Heeten neemt het dit weekend op tegen Victoria ’28, de nummer 2 in de competitie. Dat elftal was afgelopen weekend maar liefst met 7-1 te sterk voor Vaassen.

Wanneer Heeten dit weekend niet weet te winnen en Vaassen wint van Markelo, dan wordt de ontknoping in de Tweede Klasse J alleen maar spannender. Heeten neemt het op 6 mei namelijk nog op tegen Vaassen. Deze wedstrijd kan dan zo maar eens een rechtstreekse degradatiewedstrijd worden. Maar zo ver is het natuurlijk nog lang niet.

De wedstrijd tussen Victoria ’28 en Heeten begint zondag om 14.00 uur en wordt gespeeld op sportpark Wesselerbrink Zuid in Enschede. Tot die tijd mag je een voorspelling op de uitslag uitbrengen, in een korte reactie onder dit artikel. Dat mag tot de aftrap, dus tot zondagmiddag 13.59 uur. Slechts één voorspelling per e-mailadres, bij meerdere goede voorspellingen wordt er een winnaar geloot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.