wedstrijd van de week ovc 21 marienheem

Mariënheem neemt het zondagmiddag in Ommen op tegen de kersverse kampioen OVC ’21. Maar bang voor de tegenstander is Mariënheem absoluut niet. “Ik verwacht dat OVC ’21 zich niet voor de volle honderd procent zal inzetten. De motivatie zal een beetje zijn weggezakt”, zegt Mariënheem-trainer Sander Brinkman.

Mariënheem verkeert de laatste weken in uitstekende vorm. Zo werden er van de laatste vier wedstrijden drie gewonnen. Zondag werd Broekland met 3-2 opzij gezet. Tegen OVC ’21 gaat de trainer dezelfde tactiek toepassen als tegen Broekland.

“We gaan vol op de aanval, net als afgelopen zondag. Bij rust stonden we al met 3-0 voor. Ik denk dat we zondag een goede kans maken om te winnen. Vooral tegen de betere ploegen zijn wij goed. Dan komt er meer ruimte. Ik zie het dan ook positief in.

De wedstrijd tussen OVC ’21 en Mariënheem in de Vijfde Klasse H is deze week de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. De bal gaat om 14.00 uur rollen op sportpark Westbroek in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.