we zijn weer terug maar testen nog door

Onze site is nu weer (even) online. Echter, op volle kracht zijn we nu (donderdagavond) nog niet. Het ziet er aan de buitenkant nu al wel weer als vanouds uit, achter de schermen wordt nog hard gewerkt. De technici van Unica Schutte ICT en EG Computer Specialisten verdienen wat ons betreft dan ook een dikke, dikke pluim. Die hebben zich diep in het zweet gewerkt voor ons.

Als alles goed gaat in de testfase, gaan we vanaf vrijdag weer volle bak draaien. Maar dit zeggen we echt met een flinke slag om de arm.

Verder, juridisch gezien: Uiteraard hebben we aangifte gedaan tegen de hacker. Die zaak is nu in handen van de politie. We hopen natuurlijk snel met de dader achter deze actie kennis te kunnen maken. Zijn/haar beweegreden is ons tot op heden nog onduidelijk, zelfs na het mailcontact tussen redactie en hacker.

Wat we wel graag even kwijt willen, is dat het ons echt heeft verrast hoeveel mails, tweets en telefoontjes onze redactie(leden) bereikt hebben. Steunbetuigingen, spontane aanbiedingen om belangeloos te komen helpen. Echt fantastisch! Hartstikke bedankt!

Hopelijk tot snel en dan weer op volle kracht. En uiteraard ook hartstikke bedankt voor jullie geduld!

Het voltallige team van Salland, Vechtdal en Deventer Centraal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.