vrouw achter het stuur mini cooper

Tja, wie kent de uitdrukking ‘dat zal wel weer een vrouw achter het stuur zijn’ niet. Maar hoe gaat dat dan, een vrouw achter het stuur. Wij (de dames van Salland Centraal) nemen je mee in onze bevindingen en belevingswereld. Elke twee weken hebben wij een aantal dagen een auto op proef. We gaan dus testen hoe deze auto zich staande houdt in ons drukke leven. Met recht dus een vrouw achter het stuur….

Deze week hebben we de beschikking over een Mini Cooper. Opvallen, dat doet ie in elk geval! Tijdens de ritjes door Salland hebben we opgestoken duimen ontvangen, en kwamen we verschillende mensen tegen die ons glimlachend nakeken. Volledig leren bekleding en voor onze neus vinden we een van de leukste dashboards die we ooit gezien hebben. Mede door de grote opvallende kilometer- en toerentellers heeft het een retro-look en dat ziet er gewoon top uit!

In het donker rijden is helemaal leuk, wel de aandacht op de weg houden want al die verlichte knopjes zien er erg verleidelijk uit. De Mini is voorzien van veel gemakken die een vrouw graag ziet in en aan een auto: Airco, elektrische ramen, radio/cd, een in hoogte verstelbaar stuur en centrale vergrendeling. Eerlijkheidshalve moet er wel vermeld worden dat de ruimte binnenin de auto wel beperkt is, kinderen op de achterbank lukt nog net, mits de chauffeur niet al te lange benen heeft. De instap naar achteren toe gaat wel makkelijk doordat zowel de rugleuning als de complete stoel naar voren gaat. Tja, de kofferruimte is vrij klein, kinderwagen of boodschappenkratje dat gaat niet lukken, maar voor de handtas en alle tassen na het shoppen is voldoende ruimte.

Oh ja en niet geheel onbelangrijk: Hoe rijdt een Mini eigenlijk? Dat is echt prima! Pittig, vlot en soepel. De kleinste parkeerplekjes draai je met gemak in of het nu vooruit of achteruit moet. De uitstraling van de auto dat is toch wel het toppunt! Klein maar fijn, met een sprankeling van een stoer en toch wel eigenwijs uiterlijk. Een opvallende auto dat is het in ieder geval, en dames zeg nu eens eerlijk, dat is toch iets wat we eigenlijk wel erg leuk vinden!

De Mini Cooper die wij deze week tot onze beschikking hadden staat te koop bij Bosch Car Services in Raalte.

Kader met raster: Specificaties:

*Mini Cooper park Lane

*ABS, centrale deurvergrendeling, dubbele airbag voor, startonderbreking, stuurbekrachtiging, zij-airbags

*Airco, buitentemperatuur meter, deelbare achterbank, elektrische ramen, radio/cd, stuur in hoogte verstelbaar

Vraagprijs € 12.295,–

Voor meer informatie, neem contact op met Bosch Car Service Raalte

Zompstraat 25, Raalte, telefoonnummer: 0572 – 380068

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.