Home / archiefcentraal / vier jeugdteams salvora kampioen

vier jeugdteams salvora kampioen

Maar liefst vier jeugdteam van volleybalvereniging Salvora uit Raalte zijn zaterdag kampioen geworden. J6.1 en M5.1 werden in eigen huis kampioen, M4.1 en J5.1 pakten de titel respectievelijk in Deventer en Hattem.

Na twee seizoenen geen jongensteams meer gehad te hebben, waren er dit jaar eindelijk weer successen te beleven bij Salvora. Onder de bezielende en deskundige leiding van Bertil Geurts werden er weer twee jongensteams kampioen. Dat was 15 jaar geleden voor het laatste gebeurd.

Het jongens J5.1 team bestaande uit Marnix Achtereekte, Sven Spoolder, Max Wijnhout, Niek Engel en Tycho Paalman werden kampioen in Hattem en werden op ludieke wijze naar Raalte vervoerd. In een mooie spiksplinternieuwe Limousine mochten ze een uur rond rijden om vervolgens bij sporthal Tijenraan gehuldigd te worden. In de limo kregen ze kinderchampagne en heel veel bekijks.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.