Home / archiefcentraal / valk tweede op wk superbike in assen

valk tweede op wk superbike in assen

Zondagmiddag om 18.00 uur vertrok de Ten Kate Honda vanaf de eerste startplek. Kevin had kopstart en ging de eerste zes ronden als een speer, waarbij hij koploper De Boer goed kon volgen. Toen het daarna licht begon te regenen en Kevin een hachelijk momentje had bij het uitkomen van de Strubbenbocht, nam hij even gas terug waardoor hij terugviel naar de vierde plek. In de laatste vier ronden wist Valk op een opdrogende baan de tweede plek veilig te stellen.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.