truckersdag raalte 180 trucks

De Truckrun van Drivers Uut Salland (D.U.S.) beleeft op12 mei zijn achtste editie. Ook dan gaan de chauffeurs de cliënten van Zozijn weer een onvergetelijke dag bezorgen. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Het vertrek van de vrachtwagens die dag is om 13.00 uur vanaf het MBI-terrein in Raalte. Vervolgens wordt er een rit door Salland gemaakt.

De truckersdag is altijd een prachtig samenspel van talloze vrijwilligers en bedrijven: motorclub Free-Wheels levert verkeersregelaars, chauffeurs stellen hun vrije tijd ter beschikking en niet te vergeten de werkgevers: die leveren de vrachtwagens.

De route die gereden wordt gaat vanaf Raalte naar Heeten, Lettele, Bathmen, Colmschate, Deventer, Schalkhaar, Wesepe en weer terug naar Raalte. Voor de exacte route zie: staging2.truckrunraalte.nl of staging2.driversuutsalland.nl .

Bij terugkomst kunnen de trucks geparkeerd en bewonderd worden op het MBI-terrein. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn in de grote tent met muziek, hapje en drankje. Daarbij kan nog nagepraat worden over de geweldige dag, want dat is het zeker voor de cliënten.

Voor de mensen van D.U.S., alle vrijwilligers, de sponsoren, maar ook de chauffeurs van deze dag is er ‘s avonds nog een besloten feest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.