the toy dolls op pedro pico pop

De legendarische band The Toy Dolls staat op 9 juni op Sallandse bodem. De puur Britse punkband is de hoofdact van het Raalter festival Pedro Pico Pop. En er moet nu ook gezegd worden dat PPP een naam van formaat heeft weten vast te leggen.

The Toy Dolls is opgericht in 1979. Door de jaren treedt de band over de hele wereld op en spelen ze op festivals als Sziget, Pukkelpop en Paaspop. Clubshows verkopen allemaal uit en de festivals boeken deze feestband maar wat graag. Na een lange stop zijn de Britse punkrockers terug met een nieuw album (the album after the last one) en een Europese tour. Naast Pedro Pico Pop staat ook het fameuze Exit Festival in Servië op het programma.

Het boeken van deze band laat, samen met acts als Kraantje Pappie, Destine, Wallace Vanborn en Shaking Godspeed zien dat het festival weer een grote stap heeft gemaakt ten opzichte van vorig jaar.

De voorverkoop voor het festival in Raalte is reeds begonnen. Kaarten voor de zaterdag gaan voor slechts 15 euro over de toonbank en een combikaart voor ook de vrijdag kost 19 euro.

Meer informatie is te vinden op staging2.pedropicopop.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.