stoppelhaene onthult groots programma

De donderdagavond van 2011 leek met Guus Meeuwis en Within Temptation eigenlijk niet meer te verbeteren. Door niet met twee grote namen te komen, maar er liefst vijf te programmeren is het de organisatie toch weer gelukt om zichzelf te overtreffen. Het programma op donderdagavond zit zelfs zo vol, dat er voor Gers Pardoel geen plek op het hoofdpodium is. Pardoel moet uitwijken naar één van de tenten op het Stöppelveld. De populaire artiest wordt verwezen naar het podium in de Feestfabriek.

Op diezelfde donderdagavond komen ook Ronnie Ruysdael (voormalig zanger van De Sjonnies) en Beat It voorbij. Voor de beats zorgt DJ Quintino (bekend van Rap das Armas en Epic).

Op vrijdagmiddag (tijdens de kindermiddag) verzorgen Monique Smit en Tim Douwsma een optreden. Douwsma is bekend van het programma So You Wanna Be a Popstar. Smit scoorde met Wild en Blijf je Vanavond bij mij.

Vrijdagavond beklimmen De Nieuwe Stempel (winnaar van De Wraak van Salland) en Chef Special (huisband van de Wereld Draait Door) het podium. Verder komen The Heinoos, Zahlzeit, Mr Polska, Pure Ellende, Vato Gonzalez, Wolter Kroes, Mooi Wark, Top 2000 Live, Nineties Now, Lijn 7, Normaal en Manilla naar Stöppelhaene.

Het muzikale programma van de Stöppelhaene-zondag wordt volledig gevuld door Manilla en Normaal. De band uit de Achterhoek vond het afgelopen jaar zo geslaagd in Raalte, dat ze in samenspraak met de organisatie ook in 2012 weer een optreden komen verzorgen.

Chef Special is een uit Haarlem afkomstige band. De formatie laat zich inspireren door onder meer Red Hot Chilli Pepper en The Roots. Toen de band in oktober 2010 de single Airplaying liet horen in De Wereld Draait Door ging het hard: Radio 3FM riep Chef Special uit tot Serious Talent. De band is elke vrijdagavond te zien in De Wereld Draait Door als huisband.

Alleen voor de optredens op de donderdagavond van Stöppelhaene moet je een kaartje kopen. De rest van het Sallands Oogstfeest is het Stöppelveld voor iedereen gratis toegankelijk. Kaart zijn vanaf zaterdag in de voorverkoop verkrijgbaar via staging2.stoppelhaene.nl en bij Annie Schulten. De kaarten kosten twintig euro per stuk. Als er op de avond zelf nog kaarten verkrijgbaar zijn, kosten die 25 euro aan de avondkassa. Die kans is echter klein: De afgelopen jaren raakte de donderdagavond in de voorverkoop al uitverkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.