stoppelhaene maakt artiesten bekend

Om klokslag 21.00 uur wordt het Stöppelhaene muziekprogramma 2012 bekendgemaakt in Club Gouv in De Gouverneur. Er is de afgelopen maanden al veel gegist op media als Twitter en Facebook welke Nederlandse topartiesten er dit jaar zullenoptreden op Stöppelhaene. Vrijdag zal eindelijk blijken welke verrassingen er nog zijn.

De afgelopen jaren was de donderdagavond van Stöppelhaene al in de voorverkoop uitverkocht.

Dus zorg dat je tijdig je tickets koopt. Na afloop van de programmapresentatie vrijdag krijgen de eerste 50 Stöppelhaenefans bij de Gouverneur de mogelijkheid om voor 15 euro een Early Bird-ticket voor het donderdagavond programma te kopen. Vanaf zaterdag 28 april start de voorverkoop van de normale tickets. De kaarten kosten dan hetzelfde als voorgaande jaren: twintig euro in de voorverkoop, 25 euro aan de avondkassa. Toegnagskaarten zijn te koop via internet

(staging2.stoppelhaene.nl) of bij Annie Schulten Lederwaren in Raalte.

De eerste 50 fans krijgen de kans om maximaal één ‘Early Bird’ ticket per persoon te kopen. De

speciale ‘Early Bird’ tickets zijn alléén op vrijdag 27 april te verkrijgen in café De Gouverneur. Alleen contante betaling is dan mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.