steengoede live muziek in t witte peerd

De avond trapte af met Get Born. Vooral de zanger, tevens gitarist Kevin Higham, weet het publiek te overtuigen met zijn stemgeluid. De band is goed op elkaar ingespeeld, zet een strakke set neer en geeft direct een seintje richting de volgende bands dat het niveau vanavond erg hoog is.

Als tweede op de planken stond Go Green, een band uit Zwolle waar we de laatste tijd steeds meer van horen. Het gaat goed met de band en dat heeft een reden: Het zijn rasmuzikanten wat hun, na later blijkt, ook een plek in de halve finale van de Wraak van Vechtdal oplevert.

One Shot is voor de gelegenheid omgedoopt tot Little Shot. De zanger had zaterdag besloten zichzelf enkel te laten begeleiden door cajun en gitaar. De zanger T.J. komt eigenlijk uit Nieuw-Zeeland, maar omdat de organisatie niet van plan is om in de directe toekomst een ‘de Wraak van Australië’ te organiseren heeft de organisatie een oogje toegeknepen en rockte deze band in Nieuwleusen.

De band Blindrose uit Hardenberg mocht als laatste op het podium klimmen. Een frisse band met een uniek geluid wat ze zeker verder gaat brengen in de toekomst. Aan hun aanpak zal het in ieder geval niet liggen, ze worden ondersteund in raad en daad door een vrouwelijke manager. Een succesformule laten we maar zeggen.

Zoals eerder genoemd heeft de band Go Green zich direct geplaatst in de halve finales. Voor de tweede band die door mag kan er vanaf donderdag online gestemd worden op staging2.dewraakvanvechtdal.nl

De volgende voorronde vindt plaats in Café en Restaurant de Mol in Wijthem op vrijdag 11 mei. Dit monumentale pand is te vinden langs de grote weg tussen Zwolle en Twente. Of dit café haar monumentale status zal behouden ligt in de handen van Lucid Wave, Bootcamp Champs, Rocketiers en Chariton.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.