sluiting tippe voor gb onbespreekbaar

“Zwembad de Tippe is voor Raalte en Heino een onmisbare voorziening vooral voor de jeugd die hiervoor niet hoeft uit te wijken naar bijvoorbeeld de Wijthmenerplas. Vooral voor ouders met kleine kinderen en opgroeiende jeugd een ideale gelegenheid om in een beschermde omgeving (sociale veiligheid ) menig uurtje door te brengen,” vult Gemeentebelangen aan.

“Onderzoek naar een Stichtingsvorm of verzelfstandiging en daar een onderzoeksbudget voor te bestemmen van 25.000 euro. Kijk dan eerst naar de alternatieven die mogelijk zijn samen met de inwoners van Heino.”

“Bestem een gedeelte van het budget voor een onderzoek door PlaatselijkBelang, Vrienden van de Tippe, Dorpshuus Heino en inwoners om te komen met een plan.” Zo denkt gemeentebelangen aan meer horeca bij het zwembad, het terrein buiten openingstijden inzetten voor andere activiteiten, de schoonmaak/kassa/kiosk uitbesteden aan een ondernemer.

“Voorzieningen kosten nou eenmaal altijd geld ( gemeentelijke subsidie )maar zijn onmisbaar in de gemeente,” stelt Gemeentebelangen. Daarnaast verwijst de partij naar een uitspraak van toenmalig wethouder Roger de Groot op 7 juli 2011. Hij zei toen in een raadsvergadering dat sluiting van de Tippe niet aan de orde is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.