shoeby raalte viert vijfjarig jubileum

Woensdag 25 april is het 5 jaar geleden dat Shoeby haar deuren opende aan Marktstraat 14 in Raalte. Remon Bosch en zijn team grijpen deze gelegenheid aan om hun klanten eens extra in het zonnetje te zetten. En daarom laten zij hen tot en met zaterdag 28 april profiteren van een spetterende voordeelactie.

Op woensdagmiddag is er voor de kinderen een schminkster aanwezig, Esther Kruiper van

E-beauty4all voorziet de kids van leuke schminkfiguurtjes en glittertattoos. Ook kunnen de kinderen in de huid kruipen van een designer. Ze komen met een oud kledingstuk naar de winkel en kunnen deze laten oppimpen en afstylen door een coupeuse, ‘be a Fashion designer 4 a day’. De winnaar mag een dag meelopen met de kidsdesigner van Shoeby in Rosmalen.

Shoeby biedt trendy dames-, heren-, en kindermode. De winkel van Remon in Raalte is één van de ruim 229 Shoeby winkels in Nederland. Shoeby onderscheidt zich door de uitstekende service, de gastvrijheid, de goede prijs/kwaliteitverhouding en de snel wisselende collecties. “De 5 jaren zijn voorbij gevlogen” aldus de eigenaar, “Raalte is een geweldig dorp, veel activiteiten en de klanten komen uit de wijde omgeving, elke dag is weer anders.”

Trendy labels

Trendy of gekleed? Voor een dagelijkse of bijzondere gelegenheid? Shoeby heeft voor elk wat wils. Naast sterke eigen labels zoals Zoï en Eksept voor dames en Ryan & Lewis en Cult Edition voor heren vindt men bij Shoeby ook een sterke collectie basics, jeans en accessoires. Shoeby biedt vooral variatie, twee keer per week worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd.

Kindercollectie: Jilly & Mitch!

Jilly & Mitch combineert Fashion & Fun. Hippe boys en girls vinden er naast de stoerste kleding (in de maten 92 t/m 176) ook een funcorner waar zij zich kunnen vermaken met spelcomputers, tv’s en luisterzuilen met populaire muziek. Daarnaast zijn er regelmatig leuke (instore) acties en prijsvragen waarbij ze kans maken op mooie prijzen.

Shoeby Savers Card

Vaste klanten hebben een streepje voor bij Shoeby. Houders van een Shoeby Savers Card worden regelmatig geïnformeerd over interessante aanbiedingen, exclusieve koopavonden en uiteraard de laatste modetrends. Daarnaast kunnen zij met de klantenkaart sparen voor “fashion cheques” die twee keer per jaar worden uitgekeerd. Men kan zich ook aanmelden voor de Shoeby Newsletter, op staging2.shoeby.nl

Shoeby bevindt zich aan Marktstraat 14 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.