secretaressedag op landstede raalte

Afgelopen donderdag werd er door het projectteam van de eerstejaars studenten secretariële opleiding een secretaressedag georganiseerd voor de secretaresses van Landstede Raalte.

Al een aantal weken zijn de eerstejaars secretaresses bezig met het organiseren van secretaressedag voor zowel de studenten secretaresses als het administratieve personeel van de locatie Landstede Salland.

De secretaressedag is een landelijke dag waarbij secretaresses in het zonnetje worden gezet voor al het werk dat ze vaak verrichten voor anderen.

Bij Landstede werden de dames getrakteerd op een workshop chocola en bonbons en gingen ze een speurtocht doen met vragen over hun beroep.

In de opleiding voor secretaresse oefenen de studenten in het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Natuurlijk kan dat op papier, maar in het echt is dat natuurlijk veel leuker. In het begin oefent de student met opdrachten binnen school, later ook veel buiten school. Het secretariële projectteam doet van allerlei taken voor verenigingen en non-profit instellingen.

Wie opdrachten voor de secretaresses heeft kan zich melden via staging2.landstedeprojectteams.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.