Home / archiefcentraal / sdol wint met korfbal uitslag bij broekland

sdol wint met korfbal uitslag bij broekland

Broekland heeft vanmiddag het kampioenschap verspeeld door maar metr liefst 3-7 thuis te verliezen tegen SDOl. OVC\’21 heeft volgende week in en tegen SDOL genoeg aan een zege om het kampioenschap te vieren. Jan Gerner van SDOL vond zege meer dan verdiend.

,, Als we na rust alle kansen hadden benut was het wel 3-10 geweest. De eerste helft was nog gelijkwaardig, maar na rust waren we veel beter. Broekland ging achter één op één spelen, zodat we heel veel ruimte kregen om te counteren. Daar hebben we optimaal van geprofiteerd\”.

,, Volgende week wordt het lastig. Ik vind het een hele goede ploeg met een sterke voorhoede. Het zal een spannende pot worden, vooral omdat ze kampioen kunnen worden. Kan wel eens een volle bak worden, en dat is alleen maar leuk\”, aldus van Gerner.

OVC\’21 heeft acht punten voorsprong met nog drie wedstrijden te gaan. Winnen ze volgende week, dan is het feest in Ommen.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.