rustpunt t schippertie markant in salland

“Een markante plek in Salland. Ik ben bij rustpunt \\\’t Schippertie in Luttenberg en weet niet waar ik kijken moet zo veel valt er te zien en te ontdekken. Een Mariagrot, een kapelletje boven op een heuvel, Magere hein compleet met een zeis kijkt van grote hoogte op je neer.” Hans Bisschop laat weer van zich horen met een bijzondere fotoreportage.

Van zo’n rustpunt vind je er geen tweede. “Alize en Rudy ontvangen je met de bekende Sallandse gastvrijheid en vertellen je graag over het ontstaan van deze markante plek. Je kunt hier een kopje koffie of thee drinken en een fiets- of wandelroute starten of gewoon op het terras zitten en genieten van de stilte om je heen.”

Kijk voor meer info en meer foto\\\’s op staging2.natuurlijksalland.nl

Wie nog meer van dit soort markantie plekken in Salland kent, wordt opgeroepen middels een reactie onder dit artikel van zich te laten horen. Mailen mag ook: hans@natuurlijksalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.