Home / archiefcentraal / rohda raalte met negen man onderuit

rohda raalte met negen man onderuit

Bernard Jansen maakte zich voor de wedstrijd al zorgen, want de naam van de scheidsrechter stond hem nog bekend voor. ,, Die hadden we vorig jaar tegen NEC ook gehad en die man floot toen erg in ons nadeel. Het is een man die regelmatig als vierde official bij het betaalde voetbal is, en dus naam wil maken. Hij fluit een beetje voor zichzelf”.

Rohda kwam al in de eerste helft met 10 man te staan. Django Ngutra sloeg iemand en dat mag niet. ,, Die kaart was absoluut terecht, maar de tweede vond ik erg discutabel. Hij fluit voor een swalbe en als je dan al geel hebt gegeven, moet je volgens mij wel even nadenken”, aldus Jansen.

Met negen man was het niet te doen. Rohda verloor met 3-1 van RKHVV en is uit gespeeld. Geen periode of iets dergelijks. Het seizoen zit er op, nog een paar wedstrijden en dan op naar een nieuw seizoen. Niewe ronde en nieuwe kansen.

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.