Home / archiefcentraal / raalte kan zich opmaken voor de nacompetitie

raalte kan zich opmaken voor de nacompetitie

Na de 2-0 nederlaag tegen Zutphen is het voor Raalte bijna zo goed als zeker dat het nacompetitie moet spelen. Speler Marnix van Santen gaat daar wel van uit. “We staan nog vier punten boven Turkse Kracht, en we moeten nog twee wedstrijden. Dan moet het al raar lopen, dat we nog laatste worden.”

Raalte was in de eerste helft de betere ploeg, maar scoren deed de ploeg niet. Het hele seizoen is het scoren al een probleem bij de Raaltenaren. In twintig wedstrijden werd maar achttien keer gescoord, en dat is veel te weinig. Na rust wist Zutphen wel het doel te vinden. Raalte nam daarna wat meer risico’s maar kreeg op het einde nog een tweede goal achter de oren.

De ploeg die vorig seizoen promoveerde kan dus zo maar weer terug keren naar de vijfde klasse. Marnix van Santen heeft daar weinig zin in. “We moeten eerst zorgen dat we Turkse Kracht onderons houden. Is dat gelukt dan moeten we in de promotie/degradatie wedstrijden maar goed ons best doen. Waarschijnlijk moeten we dan tegen USV. Dat zal ook heel lastig worden, want die willen ook graag hogerop. Laten we maar het beste van hopen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.