Home / archiefcentraal / publiek geniet van duoconcert

publiek geniet van duoconcert

Het publiek van de ‘High tea in Harmony’ in Almelo kon zondagmiddag genieten van een duoconcert van de Olster Harmonie en het Stedelijk Orkest Almelo. De muziek was goed om naar te luisteren en de lekkere high tea-hapjes maakten het nog lekkerder.

De muzikanten van beide verenigingen hadden allerlei lekkernijen gemaakt die tijdens het optreden genuttigd werden. En omdat een High Tea typisch Engels is, gingen alle muzikanten in Engelse stijl gekleed.

Lees ook

Steven, Ilvar en Luna winnen paasactie Gastvrij Wijhe

WIJHE – Maar liefst 118 gouden paaseieren lagen de afgelopen weken in de etalages of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.