Home / archiefcentraal / publiek geniet van duoconcert

publiek geniet van duoconcert

Het publiek van de ‘High tea in Harmony’ in Almelo kon zondagmiddag genieten van een duoconcert van de Olster Harmonie en het Stedelijk Orkest Almelo. De muziek was goed om naar te luisteren en de lekkere high tea-hapjes maakten het nog lekkerder.

De muzikanten van beide verenigingen hadden allerlei lekkernijen gemaakt die tijdens het optreden genuttigd werden. En omdat een High Tea typisch Engels is, gingen alle muzikanten in Engelse stijl gekleed.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.