prachtig koninginnenfeest in salland

Veel bezoekers, dat gold ook voor de vele activiteiten op de dag zelf. Niet gek misschien, want het was prachtig weer. En uit onderzoek blijkt dat Overijssel de meest koningshuisgezinde provincie van Nederland is. Tijd dus, dat de Koningin deze kant een keer weer op komt.

Als te doen gebruikelijk (dat is dé manier om op Salland Centraal te komen, gewoon toesturen) kregen we links en rechts foto’s toegezonden. Wil jij jouw foto of jouw feest ook nog onder de aandacht: kom maar op met die foto’s.

Kijk in de bijlage ondermeer naar de foto’s van Alex Witteveen, die van Heetense zeskamp foto’s maakte. Jongerenvereniging Juventa tekende voor de organisatie. En Refik Kose liep in Raalte rond met zijn fototoestel. In een ander bericht laat Wesepe van zich horen over de geslaagde Koninginnennacht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.