pot kampioenschap los van volgend jaar

“Het is jammer dat ik volgend jaar niet in de Eredivisie speel, maar ik heb dit seizoen bereikt wat ik wilde bereiken. En aan de andere kant kun je je natuurlijk ook afvragen of ik volgend seizoen had gespeeld in de Eredivisie.”

In februari zette Pot zijn handtekening onder een tweejarig contract in Deventer met een optie voor nog een seizoen. “De clubleiding van FC Zwolle liet in januari blijken weinig vertrouwen te zien in mij. Toen heb ik mijn conclusies getrokken. Het is misschien jammer, maar wat ik dit jaar bereikt heb staat natuurlijk los van volgend jaar.”

Pot feestte dit weekend dan ook gewoon mee met de Zwollenaren. “Het feest was ‘top’. Vrijdag hebben we het kampioenschap intern gevierd op de club. Het hoogtepunt was de rondvaart door Zwolle. En natuurlijk de wedstrijd zelf. De stemming in het stadion was fantastisch. Zenuwachtig voor de wedstrijd waren we niet. Misschien waren we iets meer gespannen, maar dit was in positieve zin. Iedereen zette hierdoor misschien wel een stapje extra.”

Pot: “Ik verwacht dat we volgend seizoen gaan spelen om een plekje in de play-offs. Ik verwacht dat we een leuke selectie hebben en dat we spelen om een plek in de top 5. Maar dat is natuurlijk aan de trainer. Wie die trainer wordt maakt mij niet uit. Het is aan jezelf om te presteren. Ik heb er zeker zin in. Ik heb een leuke tijd bij FC Zwolle gehad en ik hoop volgend jaar weer een leuk jaar te beleven. Ik ga zelf in ieder geval keihard mijn best doen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.