overwetering gaat voor het kampioenschap

Na de 1-4 zege bij Warnveldse Boys gaat Overwetering voor de titel in de vierde klasse H. De ploeg staat twee punten boven ABS met nog een paar wedstrijden te gaan. Rolf Lugtmeijer zag vanmiddag een ijzersterk Overwetering dat terecht won van Warnveldse Boys.

,, Thuis hadden we meer moeite met ze.Vond ze vandaag tegenvallen, maar kan ook zijn dat we gewoon te goed waren. We gaan nu vol voor het kampioenschap. Bram van Bessen knalt een vrije trap er zo hard in, schitterend. Jammer dat ABS nipt wint, want anders waren we al een stukje los geweest. We hebben alles in eigen hand. Het mag niet meer mis gaan”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.